Pohvale i Kritike....
+3
Gizzie
Hermione
COA92
7 posters
Forum gimnazije u Novom Pazaru ** Zvanicni sajt nalazi se na adresi www.gimnazijanp.com :: Kritike,pohvale,komentari...
Strana 1 od 1
Re: Pohvale i Kritike....
Ja cu...
Lepa ideja, stvarno, samo sada je na nama da shto vishe aktiviramo forum...
Mislim na shto vishe korisnika...
Zelim vam dug zivot
Lepa ideja, stvarno, samo sada je na nama da shto vishe aktiviramo forum...
Mislim na shto vishe korisnika...
Zelim vam dug zivot
Hermione- Broj poruka : 34
Mjesto : naaadji me... :)
Datum upisa : 27.12.2008
Sajt je super, dok bi izgled foruma mogao da bude bolji ...postoji dosta boljih sajtova za pravljenje foruma od ovog...
Gizzie- Broj poruka : 1
Datum upisa : 19.04.2009
predloži nam nekiGizzie ::Sajt je super, dok bi izgled foruma mogao da bude bolji ...postoji dosta boljih sajtova za pravljenje foruma od ovog...
ovaj nam ne zauzima prostor na sajtu jer ionako smo skučeni na samo 20mb
Ovaj nije loš,samo treba da se otvori puno više tema da ljudi imaju o čemu da pišu. Na primer tema gde ćemo pisati lepe stihove (ljubavne ili neke druge) i tako nešto zanimljivo, da se ne naljute profesori što samo njih ogovaramo
ovaj lošmi druge opominje za citate a on prvi ne poštuje ...treba neko i njemu da stavi one crvene xxxxx xaxaxaxa
ovaj lošmi druge opominje za citate a on prvi ne poštuje ...treba neko i njemu da stavi one crvene xxxxx xaxaxaxa
zmayche- Broj poruka : 12
Datum upisa : 26.12.2008
Ups!!!! umalo da pomislim da ste sami napravili ovaj forum u php-u kad pogledam ogromnu reklamu "Click here now" od "forumotiona" ali ok sve jedno mozda niste imali programera sve u svemu forum je jako dobar optimizovan je a sto se tice dizajna ima tu jos toga da se popravlja i popravlja :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ali ok svidja mi se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A da umalo da zaboravim evo predloga:
Mozda bi trebali da ubacite raspored casova svih odeljenja kako bi ljudi samo jednim klikom mogli da vide sta danas treba da ponesu od knjiga ideja je malo glupa, ali mi ne gledamo sta je glupo, vec ono sto ce pomoci da forum ima gomilu korisnika optimizujemo i ubacimo.
A da umalo da zaboravim evo predloga:
Mozda bi trebali da ubacite raspored casova svih odeljenja kako bi ljudi samo jednim klikom mogli da vide sta danas treba da ponesu od knjiga ideja je malo glupa, ali mi ne gledamo sta je glupo, vec ono sto ce pomoci da forum ima gomilu korisnika optimizujemo i ubacimo.
Poslednji izmenio Optical dana Ned Maj 10, 2009 12:20 am, izmenjeno ukupno 1 puta (Razlog : Pa trazili ste da kazem sta mislim i da dam predlog:D:D:D:D)
Optical- Broj poruka : 3
Datum upisa : 10.05.2009
BEST !!!!!!
Sajt je odlican, SUPER, EXTRA, NAJBOLJI !!!
samo sto dosta cekam da mi odgovorite na piranje
samo sto dosta cekam da mi odgovorite na piranje
NikolaM- Broj poruka : 6
Datum upisa : 08.07.2009
Forum gimnazije u Novom Pazaru ** Zvanicni sajt nalazi se na adresi www.gimnazijanp.com :: Kritike,pohvale,komentari...
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu